Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos LET trade ApS

1. Aftalegrundlag

Disse handelsbetingelser gælder for køb foretaget af forbrugere på denne hjemmeside, der ejes og drives af

LET Trade ApS
CVR nr. 37456225
Korsvangen 8A
5750 Ringe
Mail: info@lettrade.dk
www.lettrade.dk

Du har accepteret handelsbetingelserne, når du afgiver din ordre her på hjemmesiden. Købet og handelsbetingelserne er gældende, når du som kunde bestiller en vare.

Køb på denne hjemmeside indebærer samtidig accept af, at kommunikation og meddelelser kan ske til dig på den oplyste mailadresse, og at denne elektroniske kommunikation sker med bindende virkning.

Vi tager forbehold for prisændringer og tastefejl, billedefejl, udsolgte og udgåede varer samt leverancesvigt fra tredjepart. Skulle ovenstående være tilfældet i forbindelse med din ordre, vil du blive kontaktet af LET Trade.

Der tages forbehold for force majeure.

2. Produktinformation

Varernes særlige egenskaber ses for hver enkelt vare her på hjemmesiden.

I forbindelse med fremstillingen vil der kunne opstå små mærker/skrammer i aluminiumsrøret.

Ønskes yderligere oplysninger om en eller flere varer, så kan dette fås ved henvendelse på mail info@lettrade.dk

3. Priser og kontrakter

Alle priser er i danske kroner og inkl. 25 % moms.

Priserne er kun gældende inden for Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.

4. Bestilling

Når du har afgivet en ordre via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din ordre. Vær opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) ikke er en ordrebekræftelse, men en kvittering for, at vi har modtaget din ordre.

Efter modtagelse af din ordre vil vi snarest fremsende ordrebekræftelse og faktura når vi har afsendt de varer, som du har bestilt.

5. Levering

Ved bestilling afsendes ordren hurtigst muligt og indenfor 8 hverdage. Undtaget herfra er bestillingsvarer med længere leveringstid.

I forbindelse med ferieafvikling og højtider kan der forekomme længere leveringstid.

Varer sendes normalt med Danske Fragtmænd. Mindre pakker sendes med GLS, Post Danmark eller lignende.

Fragt og eventuelle ekspeditionsomkostninger vil altid blive vist i selvstændige linier, når du går til kassen/betaling.

Transportskader skal omgående meddeles til den, der bringer varerne.

Risiko for vare købt ved Let Trade ApS overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Såfremt der ikke er nogen hjemme på din adresse til at modtage varen ved levering, så stilles varen på din adresse for dit ansvar med mindre andet er aftalt.

6. Betaling

På vor hjemmeside www.lettrade.dk kan der betales med Visa, Mastercard, Klarna og bankoverførsel. LET Trade tillægger ikke gebyr på betalingskort.

Dine kontooplysninger, som bliver indsamlet ved køb af varer, sendes direkte og sikkert til PBS via krypteringsformen SSL, som kun er forbeholdt dig og PBS. Dette sikrer, at uvedkommende ikke kan se eller gemme dine personlige oplysninger. Beløbet trækkes naturligvis først fra din konto, når varen afsendes fra www.lettrade.dk.

7. Afbestilling

Ønsker du at afbestille/annullere en bestilling, så skal du sende en mail om dette til info@lettrade.dk med oplysning om ordrenummer.

Afbestilling af standardvarer, inden de er afsendt, kan ske uden omkostninger.

Afbestilling af standardvarer, efter de er afsendt, vil medføre at du som kunde hæfter for omkostninger til fragt og ekspedition.

Afbestilling af bestillingsvarer kan kun finde sted mod, at du som kunde dækker de omkostninger, der måtte være afholdt af LET Trade og/eller vore leverandører.

8. Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde dit køb op til 14 dage fra den dag, du har modtaget varerne.

Såfremt du ønsker at fortryde dit køb, så skal du sende en mail om dette til info@lettrade.dk med oplysning om ordrenummer.

Du skal ligeledes vedhæfte fortrydelsesformular, som du finder HER.

Du kan ikke fortryde ved at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os besked.

Efter at have modtaget bekræftelse fra LET Trade, så skal du returnere varen i samme stand og i original emballage til LET Trade ApS, Korsvangen 8 A, 5750 Ringe.

Selve returneringen
Du skal sende varerne retur til os uden unødig forsinkelse.

Det er vigtigt, at du vedlægger en kopi af den udfyldte fortrydelsesformular, så varen let kan identificeres.

Du skal som kunde afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returnering. Du bærer også ansvaret for varen, indtil den er retur hos LET Trade, herunder forsvarlig emballering.

Vi modtager ikke pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand
Du hæfter for eventuel forringelse af varen.

Hvis varen har været taget i brug eller på anden vis er skadet, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet, kun får en del eller intet af købsbeløbet retur afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Når du har fortrudt dit køb og returneret varen, så tilbagefører vi din betaling med undtagelse af fragt og ekspeditionsgebyr.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne ligeledes.

Vi gennemfører tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har bedt om andet.

9. Reklamationsret

Når du som forbruger handler på www.lettrade.dk har du 2 års reklamationsret i henhold til Købeloven.

Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Skade på produktet som skyldes manglende vedligeholdelse, betjenings- eller håndteringsfejl, ændringer eller misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten.

LET Trade ApS kan ikke gøres ansvarlig for indirekte følgeskader, som varer solgt via vores www.lettrade.dk måtte have forårsaget, medmindre det følger direkte af dansk lovgivning.

Eventuelle reklamationer skal meddeles til LET Trade inden for rimelig tid efter den er opdaget. Reklamationen sendes til info@lettrade.dk sammen med information om ordrenummer, og hvad der reklameres over. Medsend meget gerne billeder.

Der henvises i øvrigt til Købeloven for fremgangsmåde vedrørende reklamationer.

10. Klager

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos LET Trade kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for klagesøgning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.

11. Tilbagesendte varer som ikke indeholder fejl

Hvis du som kunde returnerer defekte eller forkerte varer til LET Trade, hvor fejl eller defekt ikke konstateres, så vil varen blive tilbagesendt igen.

LET Trade forbeholder sig ret til i sådanne tilfælde at opkræve forsendelsesomkostninger pr. efterkrav.

12. Forsvarlig returnering

Alle produkter, der returneres til LET Trade, skal være forsvarligt indpakket.

Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at dine rettigheder bortfalder.

LET Trade anbefaler, at varen returneres via et pakkeselskab, som kan spore forsendelser. Dette fjerner tvivl om, hvorvidt varen er blevet tilbageleveret.

13. Returadresse

Returvarer bedes venligst sendt til:
LET Trade ApS
Korsvangen 8 A
5750 Ringe